Glasfusing workshops

GLASFUSING WORKSHOPS

Workshop data 2018

zondag 18 november
zaterdag 24 november
zaterdag 15 december
zaterdag 12 januari ( andere data zijn mogelijk in overleg )

Er zijn twee verschillende creatieve workshops, die door glaskunstenaar Kim ten Oever worden gegeven in haar eigen glasatelier te Hengelo, Overijssel.

De eerste versie is een korte workshop speciaal bedoeld voor groepen tot tien deelnemers, denk aan personeelsuitjes, vrijgezellenfeestjes e.d.. Enkele voorbeelden van klanten die al meerdere jaren via personeelsverenigingen deze glasfusing workshop aan hun leden aanbieden zijn; GGD, GGZ, MST, ZGT.

In deze 3 uur durende workshop kan iedere deelnemer zelf een eigen glasobject maken of er kan samen aan één stuk gewerkt worden. De maten van de te maken glaskunst zijn ongeveer 20 x 40 cm p.p.. Denk aan een staand of wandobject, kleinere schaal, meerdere schaaltjes, raamhanger of waar uw creativiteit ook maar toe leidt.
Deze workshop is inclusief glasmateriaal, koffie/thee/fris en iets erbij.
Kosten zijn €60 p.p. en kan in overleg op vrijwel elk moment in de week worden ingepland. Het minimum aantal deelnemers is 4 personen.

De tweede workshop heeft een duur van vijf uur en is op open inschrijving en gaat door bij minimaal 3 deelnemers. Iedere deelnemer kan een glasobject maken van ongeveer 40 x 40 cm, denk aan een grote schaal, wandobject, drieluik of wat u ook maar kan bedenken.
Deze creatieve workshop is ook inclusief glasmateriaal, koffie/thee/fris, iets erbij en lunch. Glutenvrij of andere diëten zijn mogelijk.
Kosten komen op €95 p.p. inclusief glasmateriaal.

Er kan, bij beide workshops, een meerprijs voor extra glasmateriaal berekend worden, bijvoorbeeld een dubbele onderplaat of veel rood glas. Dit zal altijd van te voren overlegd worden.

Er zijn verschillende mallen voor het maken van schalen of vrije vormen. Mogelijkheden voor sokkels kunnen worden overlegd.

Voor beide versies is het zo dat er maximaal 10 deelnemers per workshop kunnen deelnemen.
In principe worden deze workshops op de zaterdag ingepland, maar andere dagen zijn in overleg uiteraard mogelijk.
Via het contactformulier onderaan de website kunt u zich aanmelden of via info@helderglaskunst.nl